Logo

florbal

Závěrečný den Ostravských her klepe na dveře! A bude plný emocí z výher i proher

Turnajový kolotoč se roztočí v osm ráno a zastaví se v podvečer juniorským finále.

Juniorky

Bulldogs Brno a 1. SC TEMPISH Vítkovice mají v semifinále oba své týmy. Konečné boje rozehrají v osm hodin, finále se uskuteční o jedenácté hodině.

Junioři

Početná skupina týmů má před sebou ještě několik duelů. Semifinále je na programu ve 14 hodin, finálové souboje pak v 16:50 hodin. Favority jsou 1. SC TEMPISH Vítkovice, Předvýběr.CZ Florbal MB a FBC Intevo Třinec.

Dorostenci

Před desátou hodinou se týmy poperou o semifinále, které je na programu před třináctou hodinou. Kdo z favoritů – Zlín Lions, oba týmy 1. SC TEMPISH Vítkovice či 1. SFK Havířov se dostane do finále, se uvidí v 15:40. To rozhodčí budou konečným zápasům přihlížet.

Starší žákyně

Jediné utkání se odehraje v 9:10 hodin a to o druhé místo. První je již s jistotou Panthers Praha.

Starší žáci

Nejpočetnější kategorie, takže od 8:50 do finále, které začne v 14:30 hodin, mají na programu ještě spoustu utkání. Semifinálové duely budou k vidění v 11:40. Favority jsou Sokol Brno I EMKOCase Gullivers, kteří se střetnou s dalším možným vítězem skupiny FBC ZŠ Uničov. Dalším favoritem je 1. SFK Havířov nebo silný Zlín Lions.

Mladší žákyně

Dle propozic je čekají tři utkání. V deset, dvanáct a čtrnáct hodin. Favoritkami jsou FBC Hranice 2009.

Mladší žáci

Druhá nejpočetnější kategorie započne vyřazovací duely v osm hodin, kdy čtyři vítězové postoupí do semifinále. Zápasy o medaile se uskuteční v půl druhé. Florbal Vsetín, TROOPERS, Torpedo Havířov, Bulldogs Brno, Sokol Brno I EMKOCase Gullivers. To jsou favorité.

Elévové

I oni začnou poslední den turnaje v osm hodin. Semifinále je na pořadu dne v poledne a v 15 hodin začnou mače o medaile. Sokol Brno I EMKOCase Gullivers, Bulldogs Brno, FbC Frýdek-Místek, to jsou týmy na medailové umístění.

Přípravka

Odehraje po dvou zápasech v časech jedenáct a třináct hodin.

Partneři turnaje