Logo

florbal

Poslední den turnaje pomalu končí! Kdo se probojoval do finálových zápasů?

Neděle přinesla odpověď na důležité otázky - kdo půjde do finále a kdo si zahraje „jen“ o bronz. Semifinálové střety nakonec postupně ustanovily všechny dvojice a tady je jejich souhrn.

Juniorky

Ve skupině G19 dle očekávání do finále postoupily Kalamity, které sice inkasovaly jako první, následně ale dostály svému jménu a řádění se zastavilo až na skóre 10:1. V boji o nejcennější kovy jim soupeřem bude vítkovický Tempish, který proti Židenicím dokonce vůbec neinkasoval a sám se trefil čtyřikrát.

Dorostenky

O bronzové medaile si ve skupině G17 zahrají hráčky Orlicka-Třebovska a Vítkovic Blue, které ve svých semifinálových střetech nestačily na druhé Vítkovice 0:12. respektive Horní Suchou 1:2.

Starší žáci

O zlaté medaile ročníku 2008 si zahrají modré Vítkovice s Hodonínem. Domácí hráči udělali poměrem 10:1 rychlý proces s Havířovem, zatímco Očov těsným rozdílem 3:2 přehrál Sokoli Brno.

Mladší žáci

Ročník 2010 se v semifinále výsledkově sladil a oba zápasy skončily výsledkem 4:2. V souboji se Sokolem Brno byli lepší litvínovští Bivojové, Šternberk pak přehrál otrokovické Panthers.  

Elévové

Do finále se dostali hráči Topgalu Šternberk a Inteva Třinec. První jmenovaný doslova rozstřílel Bulldogs Brno 13:0, na čemž se nejvíce podílel Gabriel Brynda (2+2), Filip Polzer (2+1) a Matěj Večerka (1+4). Téměř domácí celek pak přehrál orlovské Eagles 5:2.

Partneři turnaje