Logo

florbal

Odpolední souhrn zápasů základní části

Před play off přinášíme souhrn z utkání odehrána po 13 hodině

JUNIORKY A JUNIOŘI

Juniorky již od brzkého odpoledne ladí formu do vyřazovacích bojů, které jim začnou v 17:15. To junioři si ještě střihli vzájemné duely. TJ Slovan Havířov ubojoval Panthers Praha 6:3 a protože 1. SC TEMPISH Vítkovice také vyhrály s FBC Gepardi Brno 4:2, zůstává Slovan na druhém místě a „domácí ostravský celek“ na první pozici skupiny A. SVK ani ve třetím zápase nebodovalo a tak je bez výhry posledním týmem skupiny B. Tentokrát je porazil tým Torpedo Havířov 7:3. Bez ztráty prošel skupinou B Předvýběr.CZ Florbal MB. Doslova přejel tým Fbk Horní Suchá 13:0. Ve skupině C je na prvním místě FBC Intevo Třinec před Blue Devils díky lepšímu skóre. Oba týmy vyhrály. Třinec 6:2 nad FbK Kobylisy a Devils 4:2 proti 1. FBK Eagles Orlová, která skončila s jedním bodem pátá.

DOROSTENCI

Těsně po poledni se odehrály zbývající zápasy skupin. V utkání PANTHERS OTROKOVICE s FBC TIGERS PORUBA šlo oběma týmům o první body. V konečném zúčtování byly šťastnější Otrokovice, když vyhrály 5:1 a Porubany odkázaly na poslední místo skupiny D. Tu vyhrál mančaft 1. SC TEMPISH Vítkovice Blue, když remizoval s FBC Mohelnice 3:3.
Ve skupině A se střetli tabulkoví sousedé a vítězným týmem byl 1. SC TEMPISH Vítkovice Yellow. TROOPERS porazil 8:2. Podobný náboj mělo i utkání ve skupině C mezi 1. SFK Havířov a Tsunami Záhorská Bystrica. Vítězně a tím i s prvním místem vyšel Havířov po výsledku 4:3. A ve skupině B si to rozdaly týmy Zlín Lions a SVČ Odry. První s posledním a dle toho i utkání vypadalo. Odry ani tentokrát nebodovaly a po prohře 2:11 jsou bez bodů.

 
STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Odehráno je jediné utkání. 1. SC TEMPISH Vítkovice podlehly Panthers Praha 2:4 a Pražanky si jdou neoblomně za prvním místem.

ELÉVOVÉ

Předvýběr.CZ Florbal MB vyhrál nad posledním týmem skupiny C Torpedo Havířov 5:3 a je druhý za Frýdkem-Místkem. V nejvyrovnanější skupiny, tedy skupiny D, se odehrál zápas mezi tabulkovými sousedy TROOPERS a PASKOV SAURIANS. První jmenovaný díky výhře 4:0 poskočil na druhé místo díky lepšímu aktivnějšímu skóre před FBC Přerov. Spolu s 1. SC TEMPISH Vítkovice mají tyto tři týmy shodně devět bodů.

PŘÍPRAVKA

1. SC TEMPISH Vítkovice si upevnily výhrou 7:2 nad Florbal Vsetín vedoucí pozici. Havířovské týmy opět nebodovaly a ani neskórovaly. TJ Slovan Havířov podlehl 0:6 FBC TIGERS PORUBA a Torpedo Havířov 0:12 týmu TROOPERS. Sokol Brno I EMKOCase Gullivers si to rozdal s Předvýběr.CZ Florbal MB a musel se sklonit před ofenzivní silou soupeře, který vyhrál 5:3.

Partneři turnaje